La comenzi peste 250 lei transportul este gratuit Pentru mai multe informatii sunati la 0232 276868 vanzari@bioaddict.ro

Politica de confidentialitate

Informatiile cu caracter personal si detaliile de livrare si plata furnizate sunt guvernate de o politica de confidentialitate stricta – in conformitate cu Legea nr. 677 din 21 noiembrie 2001 pentru "protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date" si "Legea nr. 506 din 17 noiembrie 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice".

Prin acceptarea "Termenilor si conditiilor" din prezentul magazin online, participantul isi exprima consimtamantul expres pentru inscrierea datelor cu caracter personal in baza de date a companiei SC Profesional Tip Consult SRL (furnizarea CNP-ului nu este obligatorie), precum si pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii conform politicii Profesional Tip Consult SRL, pentru tratarea comenzilor on-line, in scopuri statistice, pentru actiuni de marketing direct, inclusiv pentru a primi materiale informative de la de la SC Profesional Tip Consult SRL, atat prin mijloace tiparite cat si prin mijloace electronice (email). Prelucrarea datelor cu caracter personal se va face de catre compania SC Profesional Tip Consult SRL in conformitate cu dispozitiile Legii 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si nu vor fi dezvaluite unor terte persoane.

Profesional Tip Consult Srl este inscrisa in Registrul de Evidenta a Prelucrarilor de Date cu Caracter Personal sub nr. 30354

Participantul are urmatoarele DREPTURI:

1. Dreptul la informare.

2. Dreptul de acces la date; dreptul de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care il privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta.

3. Dreptul de interventie asupra datelor; de a obtine de la operator, la cerere si in mod gratuit: a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau stergerea datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001, in special a datelor incomplete sau inexacte; b) transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma Legii 677/2001.

4. Dreptul de opozitie; dreptul de a se opune in orice moment, in mod gratuit si fara nici o justificare, ca datele care ii vizeaza sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele operatorului sau al unui tert, sau sa fie dezvaluite unor terti intr-un asemenea scop.

5. Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

6. Dreptul de a se adresa justitiei.

In vederea exercitarii drepturilor prevazute la alin. 2, 3 si 4 persoana vizata va inainta catre SC Profesional Tip Consult SRL la adresa Str Eternitate 74, Iasi o cerere intocmita in forma scrisa, datata si semnata. In cerere solicitantul poate arata daca doreste ca informatiile sa ii fie comunicate la o anumita adresa, care poate fi si de posta electronica, sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure ca predarea i se va face numai personal. Operatorul este obligat sa comunice persoanei vizate masurile luate in termen de 15 zile de la data primirii cererii, cu respectarea eventualei optiuni a solicitantului cu privire la modalitatea de comunicare.

Vanzatorul nu poate fi facuta responsabil pentru pierderile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. Vanzatorul nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Bioaddict in scopul precizat in prezentul document.

Datorita faptului ca datele cu caracter personal stocate de sistemul Bioaddict sunt transmise pe cale electronica, Vanzatorul nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare.

SC Profesional Tip Consult SRL se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

SC Profesional Tip Consult SRL nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul bioaddict.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Utilizatorul poate oricand sa-si retraga adresa de email din lista de corespondenta trimitindu-ne un email cu mentiunea "nu doresc sa primesc noutati sau mesaje cu caracter comercial".Pentru informare si suport, ne puteti contacta la adresa vanzari@bioaddict.ro, iar pentru sesizari si reclamatii, la adresa office@bioaddict.ro