La comenzi peste 250 lei transportul este gratuit Pentru mai multe informatii sunati la 0735 153424 vanzari@bioaddict.ro

Cum cumpar ?

Cum cumpar?
 
Pe www.bioaddict.ro nu aveti impusa o valoare minima a cosului de cumparaturi. Puteti beneficia de transport gratuit daca valoarea si greutatea comenzii dumneavoastra indeplineste conditiile  promotiei speciale detaliate in pagina "Livrare".
Comanda online pe www.bioaddict.ro:
 
Alegeti produsele
Pe pagina principala, selectati produsul dorit, cantitatea dorita si apasati butonul “adauga in cos”.
Precizare : in aceasta pagina puteti vedea atat numarul de puncte bonus castigate cat si pretul in puncte bonus.

Cosul de cumparaturi
Dupa selectarea dorita, produsele alese si valoarea comenzii fara cheltuielile de livrare apar deja in pagina cosului de cumparaturi, pe care o gasiti in partea dreapta sus a paginii principale. Dupa ce intrati aici puteti alege sa vizualizati cosul apasand butonul « vezi cosul » sau sa procesati comanda finala apasand butonul « comanda » . 
In cazul in care ati ales sa apasati butonul « vezi cosul » veti putea vizualiza produsele alese, actualiza cantitatea si lista produselor pe care intentionati sa le comandati, sau sa renuntati la unele produse deja selectate. 

Tot aici in functie de disponibilitate veti putea folosi pentru cumparare:
-    un cod de reducere ; daca aveti unul selectati aceasta optiune si introduceti codul cuponului. Apasati pe butonul « aplica cupon » si veti afla care este valoarea ( fara costuri de livrare ) pe care o veti plati ;
-    un voucher cadou primit de la cineva ; daca aveti unul selectati aceasta optiune si introduceti codul voucherului. Apasati pe butonul « aplicati voucher » si veti afla care este valoarea ( fara costuri de livrare ) pe care o veti plati ;
-    puncte bonus acumulate ; aveti deja numarul de puncte bonus detinute afisat in dreptul acestei optiuni ; selectati aceasta optiune  si veti vedea si numarul maxin de puncte bonus ce pot fi folosite la aceasta comanda. Introduceti numarul de puncte bonus pe care doriti sa le folositi acum si apasati pe butonul « aplicati punctele » . Veti afla care este valoarea comenzii ( fara costuri de livrare ) pe care o veti plati.

Observatie : aceste reduceri se pot aplica doar succesiv. Atentie la cumpararea produselor aflate in promotie nu veti putea folosi aceste coduri sau puncte bonus. 

Acum puteti incepe finalizarea comenzii apasand butonul « comanda » sau continua cumparaturile apasand butonul « continua cumparaturile »

Cum comandati
Pentru aceasta apasati butonul “Comanda”. 

Pasul 2 - Date facturare
Puteti alege datele de facturare initial completate la contul dumneavoastra sau o adresa noua de facturare. In cazul in care alegeti o noua adresa de facturare va trebui sa completati datele cerute, date ce vor fi folosite in factura proforma pe care o primiti prin email dupa finalizarea comenzii.
Apasati butonul « continua »

Pasul 3 – Date livrare
Puteti alege ca produsul sa fie livrat la adresa introdusa in formularul de inscriere sau la alta adresa. In cazul in care alegeti o noua adresa de livrare va trebui sa completati datele cerute, date ce vor fi folosite la livrare.
 Apasati butonul « continua »

Pasul 4 – Metoda de livrare
Aici vizualizati detalii despre metoda folosita la livrarea produselor catre dumneavoastra. In acest moment magazinul nostru foloseste doar livrarea prin curier rapid. Costurile de livrare depind de cantitatea livrata (aveti precizata cantitatea totala) , locul de livrare si modalitatea de plata. Costurile generale si termenele de livrare sint prezentate in pagina Livrare. Pentru o livrare cat mai exacta va rugam sa retineti si sa respectati precizarile care sunt afisare la acest pas. 
Aveti optiunea de a adauga anumite observatii legate de livrare( ex. o anumita perioada orara in care puteti fi gasit de curier). Apasati butonul « continua »

Pasul 5 – Metoda de plata
Puteti plati in cont inainte de livrare sau plati numerar ramburs la livrare. Alegeti modalitatea de plata dorita. Citi si apoi bifati « am citit si sunt de acord cu Termeni si Conditii ». Apasati butonul « continua »

Pasul 6 – Confirmare comanda
Acesta este ultimul pas in definitivarea comenzii, puteti vizualiza lista, numarul de produse comandate, valoarea comenzii si totalul fara costuri de livrare. In cazul in care ati ales metoda de plata in cont cititi instructiunile de plata inainte de livrare.
Apasati « confirma comanda » 

Comanda a fost finalizata. In scurt timp veti primi pe e-mail factura proforma aferenta comenzii dumneavoastra.
Precizare: datorita unor setari speciale ale casutelor de e-mail, e posibil ca mailul sa fie redirectionat automat in sectiunea Spam. Verificati cu atentie.
Veti fi contactat telefonic inainte de livrare pentru confirmarea finala a comenzii lansate , a valorii de plata si comunicarea unui termen de livrare. 
Va multumim pentru comenzile dumneavoastra viitoare !