La comenzi peste 250 lei transportul este gratuit Pentru mai multe informatii sunati la 0735 153424 vanzari@bioaddict.ro

Fidelitate

Iti uram bun venit la cumparaturi in magazinul nostru.

Programul de fidelitate al magazinului nostru iti poate aduce satisfactii inca de la prima comanda.
Poti obtine acum un numar de puncte bonus care reprezinta pana la 10% din valoare produselor achizitionate. Poti intra acum in cel mai generos program de fidelitate.
In dreptul fiecarui produs este trecut un numar de puncte bonus care poate fi acumulat in contul tau prin cumpararea produsului respectiv. 

Valoare punctelor bonus este foarte usor de calculat:
1 Punct bonus = 1 Leu
Odata cu finalizarea comenzii (ceea ce inseamna incasarea sumei ce reprezinta contravaloarea comenzii in contul nostru) poti vedea punctele bonus acumulate in contul tau de client pe site-ul www.bioaddict.ro
Poti folosi aceste puncte imediat la urmatoarea comanda. Singura conditie este ca in contul tau sa existe minim 25 de puncte bonus.
Atunci cand vizualizati cosul de cumparaturi puteti vedea foarte usor cate puncte bonus aveti acumulate in cont si puteti folosi oricate puncte doriti.

Produsele aflate in promotie, pachetele promo sau acele produse care beneficiaza de un anumit discount intr-o anumita perioada nu genereaza puncte bonus, ele avand deja un statut promotional.
Punctele bonus sunt calculate la valoarea comenzilor excluzand taxele de transport. 


Alege produse cosmetice bio! Alege sanatatea si ramai alaturi de noi! Iti vom rasplati mereu fidelitatea!