La comenzi peste 250 lei transportul este gratuit Pentru mai multe informatii sunati la 0735 153424 vanzari@bioaddict.ro

Livrare

Pentru comenzile in principalele orase din Romania, altele decat Iasi, modalitatea de livrare este curieratul rapid . In acest sens va rugam sa alegeti dupa selectarea produselor, aceasta modalitate de livrare in formularul de comanda. Coletul va fi adus direct la domiciliul dumneavoastra de catre un curier.
Pentru orase in care agentia de transport nu are agentii se percep 0,59 lei pentru fiecare km suplimentar. Costul exact de livrare va va fi comunicat telefonic inainte de trimiterea comenzii.

Costul de livrare folosind curier rapid si plata in sistem ramburs este de:
- 20 lei pentru pachete mai mici de 1 kg
- 25 lei pentru pachetele de 1-5kg
- 30 lei pentru pachetele de 5-10kg

De regula, o livrare prin curier se face in in tara in 1-2 zile lucratoare de la confirmarea comenzii prin telefon. In momentul in care comanda dvs ajunge la noi va vom suna pentru a confirma livrarea si pentru a stabili impreuna cu dvs amanunte legate de livrare.

Plata comenzii se face fie prin ramburs, adica veti plati cash direct curierului la preluarea coletului sau prin banca, pe baza facturii proforme primite in urma trimiterii comenzii online. Va rugam sa alegeti dupa selectarea produselor, modalitatea de plata in formularul de comanda. 
In cazul platii prin banca, taxa de transport va fi mai mica cu 10 lei. In acest caz plata trebuie facuta cu 24 de ore inainte de livrarea comenzii
Daca intampinati dificultati in plasarea unei comenzi sau aveti intrebari suplimentare, adresati-va cu incredere la telefon 0735 153424 sau pe email la vanzari@bioaddict.ro
Va putem oferi asistenta pe tot parcursul efectuarii comenzilor.
Nu exista o comanda minima.
Pentru produsele care lipsesc momentan din stoc, va vom confirma telefonic timpul de livrare.


 

Promotie speciala
Asiguram livrare gratuita la comenzi mai mari de 250 lei care nu depasesc 1 kg. Pentru ceea ce depaseste aceasta cantitate se aplica costul de livrare corespunzator din tabelul de mai sus.